Yemek | MEV Koleji Özel Basınköy Okulları - Milli Eğitim Vakfı Kolejleri
Yemek

Gıda mühendisleri ve diyetisyenler tarafından düzenli olarak denetlenen, ileri teknolojiyle donatılmış, hijyenik, yüksek kapasiteli 2 mutfak ve yemekhanemiz öğrencilerimize yaş ve gelişim düzeylerine uygun yemekler sunarken, beslenme protokollerine uygun ürünler bulabilecekleri kantinlerimiz öğrencilerimizin sağlıklı beslenme ortamını destekler. MEV Koleji’nde Okul öncesi ve ilkokul öğrencilerimiz yemeklerini sınıf öğretmenleri gözetiminde yerler. Okul öncesi öğrencilerimizin gelişimi sabah kahvaltısı, öğle yemeği, ikindi kahvaltısı ve ara öğünlerle desteklenir. Özel diyet ihtiyacı bulunan öğrencilerimiz için velilerimiz tarafından yapılan bilgilendirme ve okul doktorumuzun yönlendirmeleri doğrultusunda özel menüler oluşturulur ve temin edilir.