Koordinatör Müdür

Yakup Erdoğan

Lise

1960 yılında Kayseri de doğdu. İlk orta ve teknik lise eğitimini Kayseri’de tamamladıktan sonra Ankara Yüksek Teknik Öğretmen Okulu’na girdi. Bu okulun Makine Resim-Konstrüksiyon bölümünden 1982 yılında mezun oldu. 1982 yılında İstanbul-Zeytinburnu Endüstri Meslek Lisesi’ne atandı. Bu okulda öğretmenlik ve sırasıyla müdür yardımcılığı ve müdür başyardımcılığı görevlerinde bulundu. 1989 yılında Kağıthane Profilo Anadolu Teknik Lisesi’ne müdür olarak atandı. 1990 yılında Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 1992 yılında Ankara GATA’da askerlik görevini tamamladı. 1996 yılında Beşiktaş Ziya Kalkavan Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi’ne müdür olarak atandı. 2003-2008 yılları arasında Denizcilik Müsteşarlığı Bağımsız Denetleme Kurulunda (BDK) Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. Değişik tarihlerde MEB okul yöneticilerine yönelik hizmet içi eğitim kurs ve seminerlerinde öğretim görevlisi olarak görev aldı. 2010 yılında Şişli Maçka Akif Tuncel Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi müdürlüğüne atandı. 2003-2013 yılları arasında Gemiadamları Sınav Merkezi (GASM) üyeliğini yürüttü. İngiltere, İrlanda, İskoçya, Kanada, ABD’de ve AB ülkelerinde teknik inceleme gezilerine katıldı, değişik dergi ve gazetelerde makalesi yayınlandı. 2013 yılında Bahçeşehir Üniversitesinde idari görev ve öğretim görevliliğine başladı. 2014 yılında MEV Koleji Özel Basınköy Okulları’nda Koordinatör Müdürü olarak göreve başlayan Yakup ERDOĞAN evli ve iki çocuk babasıdır.

Müdür

Savaş Özdemir

İlkokul, Ortaokul

1978 yılında İstanbul’da doğdu, ilk ve orta dereceli eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra 2001’de Marmara Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünden mezun oldu. 2003-2006 yıllarında Marmara Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Türk Tarihi Ana Bilim Dalı Yeniçağ Tarihi bölümünde “Tarih-i Cezayir” adlı çalışmasını yaparak Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 2001’de öğretmenliğe başlayıp 2002’de Emel Dersanesi’nde, 2003-2005’te Kültür Dershanesi’nde, 2005-2007’de Okyanus Koleji’nde, 2008-2009’da Cihangir Koleji’nde, 2009-2013’te Kültür2000 Koleji’nde MYP-DP/IB Teacher, 2013-2020’de MEV Koleji Özel Büyükçekmece Okullarında ise sırasıyla  öğretmen, zümre başkanı ve müdür yardımcısı olarak çalıştı. Öğretmenlik ve eğitim alanında “Eğitim Teknolojileri, Sosyal Bilgiler ve Tarihte Görsellik, 1739 Millî Eğitim Temel Kanunu Uygulamaları, Teaching History With Technology (Harvard/USA), MYP Regional Update, AB Comenius Projesi (Porto-Lizbon), NASA Kennedy Space Center (USA) Eğitimi”  başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışında eğitim ve seminerlere katılıp 2020’de TÜBİTAK İstanbul Avrupa Bölge Sergisinde “Osmanlı Devleti’nde Yazılan Çekmece-i Kebir Kitabelerini Tanımak ve Korumak” isimli Tarih Projesinin danışmanlığını yaptı. 2020 yılı itibariyle de MEV Koleji Özel Basınköy Okullarında İlkokul-Ortaokul Müdürü olarak çalışmaktadır.

Müdür Yardımcısı

Okul Öncesi