Savaş Özdemir

İlkokul, Ortaokul

Müdür

1978 yılında İstanbul’da doğdu, ilk ve orta dereceli eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra 2001’de Marmara Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünden mezun oldu. 2003-2006 yıllarında Marmara Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Türk Tarihi Ana Bilim Dalı Yeniçağ Tarihi bölümünde “Tarih-i Cezayir” adlı çalışmasını yaparak Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 2001’de öğretmenliğe başlayıp 2002’de Emel Dersanesi’nde, 2003-2005’te Kültür Dershanesi’nde, 2005-2007’de Okyanus Koleji’nde, 2008-2009’da Cihangir Koleji’nde, 2009-2013’te Kültür2000 Koleji’nde MYP-DP/IB Teacher, 2013-2020’de MEV Koleji Özel Büyükçekmece Okullarında ise sırasıyla  öğretmen, zümre başkanı ve müdür yardımcısı olarak çalıştı. Öğretmenlik ve eğitim alanında “Eğitim Teknolojileri, Sosyal Bilgiler ve Tarihte Görsellik, 1739 Millî Eğitim Temel Kanunu Uygulamaları, Teaching History With Technology (Harvard/USA), MYP Regional Update, AB Comenius Projesi (Porto-Lizbon), NASA Kennedy Space Center (USA) Eğitimi”  başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışında eğitim ve seminerlere katılıp 2020’de TÜBİTAK İstanbul Avrupa Bölge Sergisinde “Osmanlı Devleti’nde Yazılan Çekmece-i Kebir Kitabelerini Tanımak ve Korumak” isimli Tarih Projesinin danışmanlığını yaptı. 2020 yılı itibariyle de MEV Koleji Özel Basınköy Okullarında İlkokul-Ortaokul Müdürü olarak çalışmaktadır.

Ad Soyad (*)

Eposta (*)

Konu

İletiniz

(*) Doldurulması zorunlu alanlar.

Form gönderimlerinde IP kontrolü yapılmaktadır. MEV Koleji, öğretmenlerimizin başvurusu durumunda bu bilgilerin yetkili kurumlara sunulması hakkını saklı tutar.