23 Ekim 2017
Robotik ve Kodlama Eğitimi Alan Öğrencilerimiz “Europa Code Week” Etkinliğine Katıldılar

Robotik ve kodlama eğitimi alan öğrencilerimiz Europa Code Week” etkinliğine katıldılar. Öğrencilerimiz okulumuzda. code.org ile algoritmanın temellerini atarken, Scratch ile kendi oyunlarını tasarlıyorlar.  Arduino ile elektronik programlama yaparak temel elektronik bilgileriyle kendi oyuncaklarını tasarlıyorlar.  Lego Wedo 2.0 ve  Lego EV3 ile kendi robotlarını tasarlayıp STEM çalışmaları yapıyorlar. App Inventor ile mobil programlama yapıyorlar. Tinkercad veya SketchUp ile 3D modeller yaparak hayallerini gerçeğe dönüştürüyorlar.