Okulumuzda Karne Heyecanı | MEV Koleji Özel Basınköy Okulları - Milli Eğitim Vakfı Kolejleri

8 Haziran 2018
Okulumuzda Karne Heyecanı

Eylül 2017’de başlayan eğitim- öğretim maratonumuz bugün 8 Haziran 2018’de son buldu. Ana sınıfı ve dördüncü sınıf öğrencilerimiz karnelerini ve şiltlerini okulumuz konferans salonunda düzenlediğimiz törenle aldılar. Kapalı tören alanında Tüm öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen törenimizde İlkokul Ortaokul Müdürümüz Aylin Belfu Efe ve Koordinatör Müdürümüz Yakup Erdoğan konuşma yaparak öğrencilerimize iyi tatiller dilediler. Ardından okulumuzda dereceye giren başarılı öğrencilerimize ödülleri verildi. Yılın son İstiklal Marşı’nın okunması ve karnelerin dağıtılmasıyla törenimiz sona erdi. İyi tatiller dileriz.