Öğrencilerimiz Prof. Dr. F.Kerim-Nilüfer Gökay Huzurevi ve Validebağ Öğretmen Huzurevine Ziyarete Gittiler | MEV Koleji Özel Basınköy Okulları - Milli Eğitim Vakfı Kolejleri

16 Aralık 2016

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü olarak 9.-10. ve 11. sınıflardan bir grup öğrencimizin katılımı ile Prof. Dr. F.Kerim-Nilüfer Gökay Huzurevi ve Validebağ Öğretmen Huzurevine yaptığımız gezide öğrencilerimiz emekli öğretmenleri deneyimlerini dinleyip tavsiyelerini aldılar. Kocaman yürekleri ve samimi duygularıyla öğrencilerimizi ağırlayan emekli öğretmenlerimize hediyelerimizi verdikten sonra yanlarından ayrıldık.