29 Ekim 2017
Milli Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın İhsan Özçukurlu’nun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Değerli okul müdürü ve öğretmen arkadaşlarım,

Değerli veliler,

Geleceğimizin umudu sevgili gençler,

Cumhuriyet bağımsızlığın, uygarlığın, aydınlığın, faziletin, hukuk hak ve adaletin, eşitliğin vatan ve millet sevgisinin yaşayacağı ve yaşatılacağı en önemli rejimdir.

Dünyada emsali görülmemiş bir zaferle kurtuluş savaşını kazanan milletimizin ulu önder Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde giriştiği bu uygarlaşma mücadelesinin bugün 94. Yılına ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Bu önemli günde Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını vatan uğruna kanlarını canlarını feda eden şehit ve gazilerimizi rahmet minnet ve Şükran’la yad ediyor en büyük bayramımız olan cumhuriyet bayramımızı yürekten kutluyorum.