Beyin Nasıl Çalışır? Fikir Nasıl Oluşur? Hafıza Nasıl Güçlenir? Paneli | MEV Koleji Özel Basınköy Okulları - Milli Eğitim Vakfı Kolejleri

13 Ocak 2017
Beyin Nasıl Çalışır? Fikir Nasıl Oluşur? Hafıza Nasıl Güçlenir? Paneli

MEV Özel Basınköy Okulları olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı tarafından Cem Karaca Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Beyin Nasıl Çalışır? Fikir Nasıl Oluşur? Hafıza Nasıl Güçlenir?” adlı panele katıldık. Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Abdurrahman Şen’in açılış konuşması ile başlayan ve İLESAM İstanbul Şube Başkanı Sosyolog Cafer Vayni’nin yönettiği panelde, 1990 yılında TÜBİTAK ödülü alan Beyin Cerrahı Prof. Dr. İsmail Hakkı Aydın; “Beyin Nasıl Çalışır?”, Kişisel Gelişim Uzmanı Hikmet Can Değirmenci “Fikir Nasıl Oluşur?”, Hafıza Teknikleri Uzmanı İzzet Yıldırım ise “Hafıza Nasıl Güçlenir?” konuları hakkında bilgiler verdiler. Müzik Öğretmeni Döndü Güney Sevindik ise öğrencilerden oluşan bir orkestra ile katılımcılara “Beyin Gelişimi ve Musiki” ilişkisinin vurgulandığı bir konser verdi.