Ana Sınıfı Öğrencilerimizin Yıl Sonu Gösterisi İzleyenleri Büyüledi | MEV Koleji Özel Basınköy Okulları - Milli Eğitim Vakfı Kolejleri

14 Nisan 2018
Ana Sınıfı Öğrencilerimizin Yıl Sonu Gösterisi İzleyenleri Büyüledi

Ana Sınıfı öğrencilerimiz büyük heyecanla hazırlandıkları masallar ülkesi temalı yıl sonu gösterilerinde birbirinden güzel performanslarıyla büyük alkış aldılar. Okulumuz konferans salonunda düzenlenen ana sınıfı yıl sonu gösterimiz saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Sonrasında İngilizce ve Türkçe  şarkılar seslendiren koro sahne aldı. İlkokul ve Ortaokul Müdürümüz Aylin Belfu Efe  ve Koordinatör Müdürümüz Yakup Erdoğan konuşmalarını yaparak öğrencilerimizin heyecanlarını paylaştılar. Ana-C sınıfı öğrencilerimizin “ Ece’nin Rüyası” isimli dramayı sahnelemelerinin ardından Ana- D sınıfı öğrencilerimiz Jimnastik gösterilerini gerçekleştirdiler. MEV’de bir gün isimli sinevizyon gösterisinin ardından Ana –A sınıfı öğrencilerimiz “Balıklar” isimli dramayı sahnelediler. Ardından Ana- B sınıfı öğrencilerimiz bale, Ana-C sınıfı öğrencilerimiz modern dans gösterilerini sahnelediler. Ana-D sınıfı öğrencilerimiz “Masallar Ülkesi”, Ana-B sınıfı öğrencilerimiz “Hanımın Canı Yok Mu?” isimli darama performanslarını sunmalarının ardından tüm ana sınıfı öğrencilerimiz halk oyunu gösterilerini sahnelediler.