23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı Coşkuyla Kutladık | MEV Koleji Özel Basınköy Okulları - Milli Eğitim Vakfı Kolejleri

24 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı Coşkuyla Kutladık

Hakimiyetin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun ilanının 104. yıl dönümünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı okulumuzda gerçekleştirilen tören ve etkinliklerle kutladık. Bahçe törenimizde okul müdürlerimizin öğrencileri eşliğinde Atatürk büstüne çelenk sunmasının ardından 23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenlenen çeşitli yarışmalarda ödül alan öğrencilerimize ödülleri verildi.  Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan konferans salonu törenimiz 2. sınıf öğrencilerimizden oluşan koronun Türkçe ve  İngilizce parçalardan oluşan şarkılarını seslendirmesiyle başladı. Ardından İlkokul-Ortaokul Müdürümüz Kazım Aşık konuşmasını gerçekleştirdi. Aşık konuşmasında “Her 23 Nisan, tarihimizin gurur dolu sayfalarının öğrenilmesi ve Türk Devleti’nin devamını emanet edeceğimiz yeni nesillerin millî egemenlik bilinciyle yetişmesi için önemli birer vesiledir.” sözlerine yer verdi. Sonrasında 4. öğrencilerimiz dans, 3. sınıf öğrencilerimiz drama, jimnastik, dans ve 4. sınıf öğrencilerimizin oratoryo gösterilerini sırasıyla sahnelemesiyle konferans salonu törenimiz sona erdi. Velilerimizin de katılımıyla bando eşliğinde kortej yürüyüşünün ardından İlkokul öğrencilerimizin 23 Nisan orkestrası ve ortaokul öğrencilerimizin ritim gösterisi sahne aldı. Sonrasında öğrencilerimiz şölen alanına dönen okul bahçemizde doyasıya eğlendiler. Yüce meclisimizin, milli egemenliğimizin 104. yılı kutlu olsun!