4 Ağustos 2020
2020 Ağustos Ayı Mesleki Gelişim Programımız Başladı

2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı öncesi “Mesleki Gelişim Çalışma Programı”mız okulumuz yemekhanesinde düzenlediğimiz kahvaltıyla başladı. Kahvaltıya katılan yönetici ve öğretmenlerimiz sonrasında müzik zümremizin konferans salonunda gerçekleştirdiği müzik dinletisine katıldılar. Ardından Koordinatör Müdürümüz Yakup Erdoğan Mesleki Gelişim Programı’nın açılışını yaptı. İlkokul-Ortaokul Müdürümüz Savaş Özdemir’in MEV misyonu ve vizyonu doğrultusunda başarılı bir eğitim ve öğretim yılı dilemesinin ardından eğitim kadrosuna yeni katılan yönetici ve öğretmenlerimiz kendilerini tanıttılar. Koordinatör Müdürümüz Yakup Erdoğan 2020 Ağustos ayı çalışma programının detaylarını aktardığı sunumunu gerçekleştirdi ve tüm yönetici ve öğretmenlerimize sağlıklı ve başarılı bir eğitim ve öğretim yılı diledi.