1. Sınıflar Kura ve Uyum Tören Programımızı Gerçekleştirdik | MEV Koleji Özel Basınköy Okulları - Milli Eğitim Vakfı Kolejleri

5 Eylül 2017
1. Sınıflar Kura ve Uyum Tören Programımızı Gerçekleştirdik

2017-2018 eğitim öğretim yılı 1.sınıflar kura ve uyum tören programımızı okulumuz konferans salonunda gerçekleştirdik. İlkokul Ortaokul Müdürümüz Aylin Belfu Efe ve Koordinatör Müdürümüz Yakup Erdoğan’ın ve açılış konuşmalarını yapmalarının ardından birinci sınıf öğretmenlerimiz velilerimize kendilerini tanıttılar. Birinci sınıf branş öğretmenlerimizin tanıtılmasıyla kura çekilişine geçildi. Sınıf öğretmenlerimizin şubelerinin belirlenmesi için kura çekimini konuklar arasında bulunan minik misafirimiz gerçekleştirdi. Öğrenci gruplarımızın kura çekilişini de misafirlerimiz arasından gönüllü olan üç velimiz gerçekleştirdi. Öğretmenlerimizin sınıflarıyla eşleşmelerinin ardından öğrencilerimiz sınıflardaki yerlerini aldılar. Velilerimizde sınıf öğretmenleriyle kısa bir toplantı gerçekleştirmek için sınıflara geçtiler.