Koordinatör Müdür

Yakup Erdoğan

Lise

1960 yılında Kayseri de doğdu. İlk orta ve teknik lise eğitimini Kayseri’de tamamladıktan sonra Ankara Yüksek Teknik Öğretmen Okulu’na girdi. Bu okulun Makine Resim-Konstrüksiyon bölümünden 1982 yılında mezun oldu. 1982 yılında İstanbul-Zeytinburnu Endüstri Meslek Lisesi’ne atandı. Bu okulda öğretmenlik ve sırasıyla müdür yardımcılığı ve müdür başyardımcılığı görevlerinde bulundu. 1989 yılında Kağıthane Profilo Anadolu Teknik Lisesi’ne müdür olarak atandı. 1990 yılında Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 1992 yılında Ankara GATA’da askerlik görevini tamamladı. 1996 yılında Beşiktaş Ziya Kalkavan Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi’ne müdür olarak atandı. 2003-2008 yılları arasında Denizcilik Müsteşarlığı Bağımsız Denetleme Kurulunda (BDK) Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. Değişik tarihlerde MEB okul yöneticilerine yönelik hizmet içi eğitim kurs ve seminerlerinde öğretim görevlisi olarak görev aldı. 2010 yılında Şişli Maçka Akif Tuncel Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi müdürlüğüne atandı. 2003-2013 yılları arasında Gemiadamları Sınav Merkezi (GASM) üyeliğini yürüttü. İngiltere, İrlanda, İskoçya, Kanada, ABD’de ve AB ülkelerinde teknik inceleme gezilerine katıldı, değişik dergi ve gazetelerde makalesi yayınlandı. 2013 yılında Bahçeşehir Üniversitesinde idari görev ve öğretim görevliliğine başladı. 2014 yılında MEV Koleji Özel Basınköy Okulları’nda Koordinatör Müdürü olarak göreve başlayan Yakup ERDOĞAN evli ve iki çocuk babasıdır.

Müdür Yardımcısı

Okul Öncesi