Eğitim Kampüsü Farkı | MEV Koleji Özel Basınköy Okulları - Milli Eğitim Vakfı Kolejleri

Teknolojiyle Donatılmış Eğitim Kampüsü

Okulumuzda yer alan akıllı tahta ve bilgisayar destekli sınıflar, spor salonu, oyun bahçesi, görsel sanatlar sınıfı, müzik ve satranç odası gibi öğrenme ortamlarımız, öğrencilerimizin öğrenme konusundaki heyecanlarını desteklememize ve geliştirmemize yardımcı olur.

Eğitim Kampüsü Farkı

MEV Koleji’nde öğrencilerimizin, birden çok spor dalıyla ilgilenmesine olanak sağlayan açık ve kapalı spor alanları ve  250 Kişi oturma kapasiteli bir Kapalı Spor Kompleksi bulunur.

Öğrencilerimiz Futbol halı sahaları, voleybol, hentbol ve basketbol sahaları, halk oyunları, jimnastik salonu, Seramik atölyesi ve fırını gibi hizmetlerden istedikleri ölçüde yararlanır doğal yaşamla iç içe eğitimlerini sürdürürler.

Ayrıca,  akıllı tahtalar, akıllı masalar, tablet ve 3D destekli 21. Yüzyılın eğitim teknolojileriyle donatılmış ferah sınıfları, tam donanımlı fizik, kimya, biyoloji, fen bilgisi ve bilgisayar laboratuvarları, görsel sanatlar ve müzik atölyeleri, Türkçe ve yabancı dillerde binlerce eseri bünyesinde barındıran kapsamlı kütüphanesi ve 330 kişilik konferans salonu öğrencilerimize hizmet verir.

Temiz, Ferah, Güvenli

Bir eğitim kampüsünde öğrenim görmenin tüm ayrıcalıklarını yaşayan öğrencilerimiz, şehir trafiğinin gürültü ve risklerinden uzak, doğal ve mimarî peyzajla düzenlenmiş güvenli, hijyenik eğitim ortamlarında öğrenim görürler.

Eğitim Birimlerimiz