14 Ekim 2016
Erasmus Plus Proje Toplantısı’na Katılan Öğrencilerimiz 4. Günde Litvanya’nın Kedainai Şehrindeydiler

Erasmus Plus Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar kapsamındaki “2015-1-CZ01-KA219-013725-4” numaralı “Nach Den Spuren Unserer Persönlichkeiten” konulu proje toplantısına katılmak için Litvanya’da bulunan öğrencilerimiz 4. günde Kedainai şehir turunda belediye binasında bulunan bir müzeyi ve ardından İskoç evini ziyaret ettiler. Günün ikinci yarısında okulda resim ve dans içerikli sanat çalışmalarına katıldılar. Çalışmanın sonunda sertifikalarını alan öğrencilerimiz yöresel tatlardan oluşan yemeklerden yiyerek, farklı mutfaklardan lezzetler tatmış oldular.