25 Kasım 2016
24 Kasım Öğretmenler Günü Törenimiz Gerçekleşti

24 Kasım Öğretmenler Günü Törenimiz öğrencilerimizle birlikte okul bahçemizde yapılan sade bir törenle gerçekleşti. Tören Koordinatör Müdürümüz Yakup Erdoğan ve İlkokul Ortaokul Müdürümüz Zeynep Ergül’ün öğrencileri eşliğinde Atatürk büstüne çelenk sunması ile başladı. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizin anısına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ nın okunmasının ardından Rehber Öğretmenimiz Sayın Aysun Özer günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı. Sn. Özer konuşmasında “Dünyada hiçbir meslek manevi olarak öğretmenlik kadar tatmin edici değildir. Öğrencilerimizin çalışkan, dürüst, topluma yararlı insanlar olması, biz öğretmenlerine verecekleri en güzel hediyedir. Ulu Önder Atatürk, Modern Türkiye’ nin yaratılmasında öğretmenlere büyük görev düştüğünü düşünerek ‘Ulusları kurtaracak olanlar, yalnız ve ancak öğretmenlerdir.’ diyerek ülkenin geleceği için öğretmenlerin ne kadar önemli olduğunu vurgulamıştır.” sözleriyle duygularını dile getirerek tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Anasınıfı öğrencilerimiz “Canım Öğretmenim” adlı şiirlerini öğretmenlerine okumalarının ardından 3. sınıf öğrencilerimizin oluşturduğu söz korosu sahne aldı. Müzik öğretmenlerimizin eşliğinde 3. Sınıf öğrencilerimizden oluşan müzik korosunun şarkılarını öğretmenlerine seslendirmesinin ardından bahçe törenimiz son buldu.