2019 Ağustos- Eylül Ayı Mesleki Gelişim Çalışma Programımız Başladı | MEV Koleji Özel Basınköy Okulları - Milli Eğitim Vakfı Kolejleri

15 Ağustos 2019
2019 Ağustos- Eylül Ayı Mesleki Gelişim Çalışma Programımız Başladı

2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı öncesi “Mesleki Gelişim Çalışma Programı”mız okulumuz yemekhanesinde düzenlediğimiz kahvaltıyla başladı. Kahvaltıya katılan yönetici ve öğretmenlerimiz sonrasında müzik zümremizin konferans salonunda gerçekleştirdiği müzik dinletisine katıldılar. Ardından Koordinatör Müdürümüz Yakup Erdoğan Mesleki Gelişim Çalışmaları Programının açılışını yaptı.  Eğitim kadrosuna yeni katılan öğretmenlerimizin kendilerini tanıtmalarının ardından Koordinatör Müdürümüz Yakup Erdoğan tüm yönetici ve öğretmenlerimize MEV misyonu ve vizyonu doğrultusunda başarılı bir eğitim ve öğretim yılı diledi.